Egy kis blog "népszámlálás"

   Egy kis összegzés szeretnék nektek bemutatni, mivel számomra egy nagy mérföld kőhöz érkeztem: elértem a 100 rendszeres olvasói számot. Ez a tény, annyira lehetetlennek tűnt 2010. februárjában, mint a fehér lovon érkező herceg:) 
   Azóta eltelt már egy év, hihetetlenül gyorsan, közben született 66 blog bejegyzés, egyesek iránt nagy volt az érdeklődés, mások iránt kevesebb, de nekem mindenik különleges volt és értékes.
   Szintén 2010 februárjától, 7410- szer tekintettek meg a blogom, a világ 14 különböző országából, a többség az viszont a magyarországi és romániai látogatók tették ki.(Ez gondolom, természetes...)
  Szintén az elmúlt egy évben, nyílt meg internetes boltom: Rekacska's Boutique - a Breslon, ami szintén nagyon távolinak tűnt, de lám, már lassan 4 hónapja működik, nagyon sikeresen.

   Ezen az úton is, NAGYON KÖSZÖNÖM mindenkinek aki támogatott, bátorított kedves szavakkal és inspirációt adott! Fogadjátok köszönetem jeléül, és a tavasz jegyében, a következő virág csokrot:)

7 megjegyzés:

Szikati said...

Szívből gratulálok ezekhez a szép sikerekhez, és kívánok Neked sok-sok bloglátogatót, időt és ihletet a csodás ékszerek elkészítéséhez, valamint nagy forgalmat a boltocskádban a továbbiakban is!!!

Zsófi said...

Gratulálok Réka! Kívánok sok-sok örömet és élményt a továbbiakhoz!

Schnappy said...

Gratulálok neked, nagyon szép eredmények! Csak így tovább!:)

estibogar said...

Gratulálok neked kedves Réka... Tovàbbi hasonló sikereket...
Örülök, hogy tetszik a Spongyafiú...Ha szeretnéd készítek neked..Cserélhetünk is...:)

MickTaylor said...

Gratulálok,és további sok sikert kívánok Neked!!

Lakota mágia said...

Gratulálok az eddig elért szép eredményekhez, és még sok-sok olvasót, bejegyzést, vásárlót, és örömteli alkotást kívánok!!!
:-)))

Ferenczy Krisztina said...

Réka, csak az előttem szólókat tudom ismételni, őszinte elismerésem! 1o ezerig látogatóig meg se állj, hogy minél többen csodálassák alkotásaid!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...