Silvery crocheted necklace and bracelet

    Utóbbi időben nagyon belejöttem a horgolósdiba:)... így gyorsan készült el ez a csodaszép ajándék, ezüstös es hematitos gyöngyökből.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recently, I'm very good friends whit my crocheting needle and beads:)... so I quickly made ​​this beautiful silver necklace and bracelet as a gift.


Sweet rosy necklace

   A projekt úgy kezdődött, h. ezeket a gyönyörű rózsás kerámia gyöngyöket megláttam és megszerettem, és nem bírtam megvárni hétvégét, elkezdtem tervezni, fűzni az új ékszert azonnal:)
     Végül, a szett ajándékként a kereszt anyumhoz került, remélem, hogy tényleg szereti, mert a lila szín nagyon talál hozzá!

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
This project started out whit these beautiful ceramic rosy beads ... so when i saw them is our new hobby shop i fell in love with them, and I could't wait for the weekend, I started designing the new jewelry right away:)
    Finally, the set was a kind gift to my godmother, I hope she really likes it, because the purple color suited her very well!
 

Rozsdás Coco Chenille

   Az újjabb szerzeményeimből mutatok most egyet. Nagyon rá vagyok kattanva erre a mintára es stílusra, nekem nagyon bejött!:)

Etsy-s boltom MEGNYITVA!:)

    Már rég nézegetem, tanulmányozom pontosan, h. is lehet megnyitni egy ilyen Etsy-s boltot. De ma vettem a bátorságot és belevágtam! Még ha nem is tiszta 100%-ig minden egyes része a dolognak, különösen a szállítással és a fizetéssel kapcsolatos dolgokat szeretném minél előbb letisztázni.
  Addig is fölraktam egy olyan termeket ami nekem nagyon tetszik de másnak eddig nem igazan jött be?! Remélem most így a nagy világ hálón többen látják majd munkáimat és "vetemülnek" vásárlásra!:)
  Minden Etsy-s gyöngyös eladónak és vásárlónak jó böngészést kívánok: Rekacska's Boutique.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...