Türkiz drótos szett

   Ez a türkiz szett ajándéknak készült, de annyira tetszik, h. azóta is azon gondolkodom, h. készítek magamnak is egyet.

Fekete spirál

   Ezt a csodás nyakéket, a Beading Daily folyóirat ihlette.

Karkötő férfi módra:)

   Ezt a karkötőt a párocskámnak készítettem még Bálint napra. Mióta fűzök mindig kíváncsi volt az épp aktuális projektemre, s kérdezgette, hogy neki mikor fűzök valamit...:) Erre az alkalomra leptem meg ezzel a karkötővel!

Kokárda - Március 15.-e jegyében

   Gyöngyhímzéssel próbálkoztam, és ez tünt egy jó kezdő projektnek, erre a különleges alkalomra készülve.

Bordó elegancia

   Ezt nem annyira magamnak inkább "tartalék - ajándéknak" szántam, de nagyon élveztem fűzni!:)

Egy kis blog "népszámlálás"

   Egy kis összegzés szeretnék nektek bemutatni, mivel számomra egy nagy mérföld kőhöz érkeztem: elértem a 100 rendszeres olvasói számot. Ez a tény, annyira lehetetlennek tűnt 2010. februárjában, mint a fehér lovon érkező herceg:) 
   Azóta eltelt már egy év, hihetetlenül gyorsan, közben született 66 blog bejegyzés, egyesek iránt nagy volt az érdeklődés, mások iránt kevesebb, de nekem mindenik különleges volt és értékes.
   Szintén 2010 februárjától, 7410- szer tekintettek meg a blogom, a világ 14 különböző országából, a többség az viszont a magyarországi és romániai látogatók tették ki.(Ez gondolom, természetes...)
  Szintén az elmúlt egy évben, nyílt meg internetes boltom: Rekacska's Boutique - a Breslon, ami szintén nagyon távolinak tűnt, de lám, már lassan 4 hónapja működik, nagyon sikeresen.

   Ezen az úton is, NAGYON KÖSZÖNÖM mindenkinek aki támogatott, bátorított kedves szavakkal és inspirációt adott! Fogadjátok köszönetem jeléül, és a tavasz jegyében, a következő virág csokrot:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...