Türkiz szett

   Ezt az édi és vidám szettet hugicámnak készítettem Mikulira. Ö nagyon megörült neki, s én még jobban h. tetszett:)

Pillangó gyöngyös nyaklánc

    Ennek a csodás ékszernek az a különlegessége (számomra;) h. Magyarországon vásároltam az alapanyagot egy kedves hobbi boltban. Minden hobbi bolttal úgy vagyok, h. órákat tudok nézelődni s vásárolni, de valahogy ebben az egyben  a szokásosnál is több időt töltöttem el, mert számomra minden új volt. Sok olyan gyönggyel, alkatrésszel találkoztam ott amivel itthon nem. Sokat vásároltam is, de ez a pillangó gyöngy még is a legkülönlegesebb volt a szín játszó jellege miatt. Nagyon élvezem hordani ezt az új ékszeremet! Kicsit nehéz volt lefotózni ú.h. látható legyen a különlegessége...

Újabb Pandora

   Ezt a karkötőt Mikulásra készítettem, a párom uncsijának. Még nem tudom tetszik-e neki, de remélem h. bejön majd neki. A fotó minőségével nem békültem még ki, mert a lila az inkább kéknek hat...de hát ez van!

Játék Estibogárnál!

 Még sosem vettem részt ilyen játékban...Most itt az ideje h. kipróbáljam:) Itt jelentkezhettek ti is Estibogár!

Karácsonyi hangulatban:)

   Most volt rá elég időm és energiám, hogy ajtó díszt és adventi koszorút készítsek magamnak. Nagyon élveztem "turkálni" a tavalyi karácsonyi díszek között:) A végeredményt láthatjátok, ettől valóban ráhangolódtam az idei karácsonyra!

Coco Chenille

   Ez ismét premier nálam. A mintát Krisznek köszönhetem! A karkötő meg egy közeli személynek lesz, mikulási ajándék! (remélem nem nézi meg vasárnap előtt a blogom, és nem jön rá hogy neki jár;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...