Az én ajándékom Gabinak...

    Egy pár hete, Gabi megkeresett azzal a kéréssel, hogy megmondanám e az arát a zöld bogyós nyakláncnak. S e-mail - e-mailt követett...megnyitottam a Rekacska's Boutique-ot és megvásárolta a nyakéket. De mivel ő volt az első "hivatalos vásárlom" ajándék is járt vele!:) Ezt a karit készítettem neki! Viseld egészséggel Gabi!

Hande-made meghivó

    Időközben nem tétlenkedtem, hanem ilyen csodás meghívókat gyártottam szüleim ezüst lakodalmára.
Nagyon élveztem készíteni, barkácsolni, s remélem a kis össze jövetelünk is jól sikerül majd. Isten éltesse a szüleimet!

Rekacska's Boutique - MEGNYÍLT!!!:)

   Ma hivatalosan megnyitottam a boltomat! Már rég tervezgettem ezt a "lépést", de most nagyon büszkeséggel bejelentem, MEGNYÍLT!!!:) 
  Itt találtok meg: Rekacska's Boutique. Mindenkit nagy szeretettel varok és vissza várok!

Home made Pandora-karkötő

    Már egy ideje nagyon figyelem és szeretem ezt a Pandora karkötő stílust. Gondoltam elkészítem a saját tervezésű Pandorámat, s hát ez lett a végeredménye:) Nagyon bevált, sláger lett, ezért úgy döntöttem ebből gyártok majd Mikulási "sorozat-ajándékokat"(mert sok a nő személy a családban;)

Fekete bogyó

    A fekete...az örökösen visszatérő szín, ezuttal szürkével kombinálva és bogyósítva. Nagyon "laza" viselethez illik, sokat hordtam már de csak most jött el a megfelelő fotózás pillanata.

Legújabb szerzeményem - lila bilóba

  Ez a legújabb kedvencem! Imádom a technikát és a végeredményét még jobban;) Tudom, hogy ön-dícséret gyalázat de, ezt most nagyon eltaláltam!;)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...