LBB - Little Black Bracelet

    Imádom a feketét, imádom a csili-vili dolgokat így nem volt nehéz elképzelni, hogy hamarosan lesz egy ilyen karkötőm is! De a story, to be continued...fülcsivel és medállal!

Ajándékot kaptam!!!:)

   Ezt a csodás ékszert Böbétől és Zsuszától(D-and-D) kaptam, ugyanis ők közösen alkotnak! - Jó nekik;) mivel a 100. rendszeres olvasójuk lettem! - Jó nekem!;) A lányoknak kívánok még sok-sok 100. rendszeres olvasót és nagyon köszönöm az ajándékot, igazán megleptek vele!
   Nekem még nem volt időm lefotózni az ékszert, ezért kicsit kölcsön kérem a fotójukat, hogy megmutathassam, de ígérem a saját fotómmal is előállok a hétvégére!

  

Újabb szerzeményeimből: Karkötő Békata módra

     Végre volt egy kis időm lefotózni a legújabb alkotásaimat is....Kicsit nehezen születtek meg a fotók, de annál jobban élveztem elkészíteni őket. 
     Ami itt látható az egy egyszerűbb karkötő, amit Békata csodálatos karkötői inspiráltak. (Remélem nem veszi sertésnek - hanem inkább bóknak szánom, mivel olyan csodásakat tud alkotni).
     Ezt ugyan olyan jó elkészíteni, mint a milyen viselni.....ha nem még jobb:)
    

Masodik díjam!:)

   Ezen alkalommal a díj Rozettatól érkezett! Nagyon köszönöm, aranyos tőle, h. egy ilyen "virtuális barátság emlék-lappal" megtisztelt! Nagyon köszönöm Meli!
  Akiknek tovább adnám:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...