Fekete bogyós

   Ha már díjat kaptam, akkor legyek méltó rá. Egyik legkedvesebb szettemet mutatom meg nektek, nagyon elegáns, és nagyon hatásos. A fekete bogyók őrületében voltam és nem bírtam leállni, sok hasonló nyakláncot lehet látni a netten de én kicsit "kiegészítettem" ilyen csillogó jet üveggyöngyökkel.

Díjat kaptam!:)


  Első díjam, Lakota magia - Krisztinától érkezett. Nagyon meglepődtem az biztos, de kellemesen! S egyben megtisztelő is volt, hogy rám gondolt egy kezdő gyöngyösre. Ez úton is köszönetet mondanék neki érte: Köszönöm Krisz!
   Lehet, hogy másoknak, "haladó" bloggereknek és gyöngyösöknek, ez már nem is jelent túl sokat és ki sem teszik a blogjukra a díjat, de kérlek nézzétek el nekem a hiúságom és büszkeségem de én kitenném és tovább adnám:)
   Akiknek tovább adnám:
0. Krisznek mert hűséges olvasója vagyok és felnézek a munkáira. - de mivel tőle érkezett a díj ezért ő most lemarad:(
1. Edit-nek, mert ő az aki mindig elsőnek dicsérő kommenteket ír a bejegyzéseimhez, meg nem másod sorban csodálom a szép karkötőit!
2. Tündének, mert az ő kedves és barátságos szavaira hallgatva megismerhettem, Berényi Zsófit.
3. Estibogárnak, mert nagyon aranyosak a munkái és ő is! Mindig mosolyt csalnak az arcomra:)
4. Rozettának, mert földrajzilag közel állunk egymáshoz, és hasonló az érdeklődésünk, ezért egy kis biztatás soha nem árt!:)
 De mind ezek mellett, remélem egy napon majd mindenkit megismerhetek személyesen is!:)

Nos, ami rám vonatkozik: (szerintem ez a része a legnehezebb)
1. Van egy párocskám akit nagyon szeretek, ő az egyik nagyon nagy támogatóm, s nem csak gyöngyökben. Köszönöm neki, a sok türelmet a gyöngyös boltban eltöltött "fél órákért"- ami néha több is volt:)
2. Van egy kishugom, aki lesi az új gyöngyeimet és ruháimat.
3. Van egy házi állatkám, egy kiscicám  a neve: Kicsi Fasírt.
4. Imádok kirándulni ha van kivel, mindegy, hogy hova csak világot látni.
5. Kedvenc adásom a TV-ben, a Travel & Livingen a "A tökéletes ruha" (aki nem ismeri, megsúgom, hogy az egész műsor menyasszonyi ruhákról szól)
6. Kedvenc kajáim köze tartoznak az olaszos ételek: spagetti és lazagna mindenféle variációban.
7. És az utolsó: nagy Szex és New York - rajongó vagyok, a két filmet, a sorozatot orrvérzésig tudnám nézni.

Görög medál befoglalása...

    A befoglalás fejezet, egyik nagyon sikeres darabja(szerintem). A medál az annyira megtetszett, de mikor megvettem még nem tudtam egész pontosan mire is fogom használni csak megfogott és megvásároltam.
   A másik dilemmám, hogy még nem hordtam! Még nem találtam meg a megfelelő összeállítást amihez illene, de már nagyon várom!

Lila befoglalós

     Az első sikeres befoglalásom után, nagy lendülettel vásároltam össze befoglalandó köveket, medálnak valókat. Most ez az egyik ilyem megvalósított befoglalás. Itt kissé bordónak látszik a lánc pántja és nem lilának mint a valóságban, de attól meg lehet látni a szép medált;)

Porcelán karkötő

     Még az első gyöngyös könyveimben szerepelt, a Fortélyok egyik számában, ez a porcelános-romantikus karkötő. Ott fehéres rózsás volt, nagyon nőies, de én nem szerettem volna annyira romantikus stílusban alkotni ezért inkább kékben készítettem el. Ami ráadás az a nagy bogyók váltakozása a kicsikkel, szerintem attól is lesz olyan különleges...Nagyon régen vágytam rá, és most már itt van és hordhatom:)

Kockás herring

    Ez a történet úgy kezdődött, mint sok más, hogy előbb a gyöngy és a kapocs tetszettek meg, és utána párosítottam őket össze. A meleg színek híve vagyok, ezért nagyon sok bronzos-barnás ékszert készítek, és ez is egy ebből a kategóriából.
   A kékes disz kövek szerintem nagyon nagy ritkaságnak számítanak, mert utólag visszamentem, hogy még vegyek, de már nem volt. Ezért nagy tisztelettel és különös bánásmódban részesítettem őket, így elnyerték méltó helyüket;)
   Már nagyon várom a megfelelő alkalmat, hogy felvehessem:)

Első csili-vili-szvaris fülcsim:)

    Első alkalommal készítettem bármit is swaroski kristályokból,...most már határozottan tudom állítani, hogy érdemes picikét többet költeni ezekre a kristályokra, mert nagyon másak, teljesen másként csillognak.
    Maga a fülcsit, nagyon rég elszerettem volna már készíteni, csak idő hiányban szenvedek(folyamatosan) és csak most sikerült összehozni. Nagyon hamar és nagyon könnyen elkészült, és ugyan olyan gyorsan a top listám élére került.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...